YUMI LASHES

Yumi Brows, 40 min, 650 kr

Yumi Brows är en keratinbehandling och laminering som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Yumi Brows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 4-8 veckor. Observera att efter behandlingen ska du undvika att blöta ögonbrynen under 24 till 48 timmar.

Yumi Lashes, 75 min, 1 100 kr

Yumi Lashes är en vårdande keratinbehandling som böjer dina fransar samt tillför näring i form av vitaminer och mineraler samt keratin. Inga starka kemikalier används. Detta är en allergivänlig behandling. Efter 2-3 behandlingar ser man att fransarnas kvalitet förbättrats. Behandlingen avslutas alltid med fransfärg. Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på dina fransars kondition och fransarnas växtcykel. Böjen avtar successivt när din egna fransar byts ut till nya. Att tänka på innan behandlingen: Kom osminkad, inga lösögonfransar och inga linser. Att tänka på efter behandlingen: Tvätta inte fransarna på minst 24- 48 timmar efter behandlingen. För bästa resultat och hållbarhet rekommenderas att du använder Yumi Lashes vårdande keratinmascara morgon och kväll. Det är svårt att veta hur länge behandlingen håller just för dig. Hormonell obalans i kroppen (stress, mens, amning, hormonella läkemedel) kan påverka resultat och hållbarhet.

Yumi Lashes + Yumi Brows, 90 min, 1 500 kr

Yumi Lashes är en vårdande keratinbehandling som böjer dina fransar samt tillför näring i form av vitaminer och mineraler samt keratin. Inga starka kemikalier används. Detta är en allergivänlig behandling. Efter 2-3 behandlingar ser man att fransarnas kvalitet förbättrats. Behandlingen avslutas alltid med fransfärg. Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på dina fransars kondition och fransarnas växtcykel. Böjen avtar successivt när din egna fransar byts ut till nya. Att tänka på innan behandlingen: Kom osminkad, inga lösögonfransar och inga linser. Att tänka på efter behandlingen: Tvätta inte fransarna på minst 24- 48 timmar efter behandlingen. För bästa resultat och hållbarhet rekommenderas att du använder YumiLashes vårdande keratinmascara morgon och kväll. Det är svårt att veta hur länge behandlingen håller just för dig. Hormonell obalans i kroppen (stress, mens, amning, hormonella läkemedel) kan påverka resultat och hållbarhet. Yumi Brows är en keratinbehandling och laminering som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Yumi Brows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 4-8 veckor. Observera att efter behandlingen ska du undvika att blöta ögonbrynen under 24 till 48 timmar.

Frans- och brynfärg


Brynfärg, 20 min, 270 kr

Färgning av bryn med refectocil.


Brynfärg + plock, 30 min, 350 kr

Färgning av bryn med refectocil samt plockning av bryn.


Frans & Brynfärg, 30 min, 350 kr

Färgning av fransar och bryn med refectocil.


Frans & Brynfärg inkl. plock, 40 min, 400 kr

Färgning av fransar och bryn med refectocil samt plockning av bryn.


Fransfärg, 20 min, 270 kr

Färgning av fransar med refectocil.


Plockning/Formning av bryn, 30 min, 270 kr

Plockning/Formning av bryn efter kundens önskemål.