Cavital

3 i 1 professionellt behandlingssystem medRadiofrekvens  –  Vakuum  –  LED

Cavital är en behandlingsapparatur med ett brett behandlingsområde kroppsterapeuter.
Cavital bygger på tre vetenskapligt säkerställda teknologier för effektiva behandlingar.

Cavital är en kraftfull och avancerad behandlingsapparatur som erbjuder effektiva kroppsbehandlingar och positiv effekt i behandlingar med fokus på att aktivera cikulation och muskulatur.

CAVITAL erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle.

Denna kombination av teknologier gör CAVITAL till en av de mest effektiva behandlingsmetoderna för att på kort tid återfå full funktionallitet i överansträngda och spända muskler.

CAVITAL erbjuder en kombination av behandlingar i att:
√ Förbättra syresättning
√ Öka elasticitet
√ Ökad cirkulation
√ Bindvävsmassage

CAVITAL behandlingen erbjuder allt du önskar ur en resultatinriktad behandling
√ Omedelbara resultat
√ Njutfull och behaglig behandling.
√ Ingen konvalescens

Behandlingar

Cavital- Ansikte, 40 min, 650 kr


Cavital -Per område, 40 min, 650 kr


Cavital (fd.MagicPot) är en unik djupgående resultatinriktad behandling för dina muskler. RF (radiofrekvens) värmer upp på djupet, vakuum behandlar effektivt din bindväv och gör den följsam, det röda LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. En behandling har samma effekt som ungefär 4 massagebehandlingar. För vem? - du som har spända stela muskler - spänd och tajt bindväv - tränar mycket och har slagg i musklerna OBS! behandlingen är EJ för dig som har pacemaker eller äter Waran eller någon annan blodförtunnande medicin. Områden som vi kan behandla: ansikte, mage, ben, stuss, armar, bröst och rygg. För bästa resultat boka en kur på 4-6 behandlingar med 1-2 veckor mellanrum. 15% rabatt vid bokning av en kur!