IMG_9640

Clinic Mon

Neostrata

Neostrata

En professionell ansiktsbehandling på hudvårdssalong ska, förutom avkoppling och välbefinnande, ge en förbättring av huden på något sätt. En ansiktsbehandling ses ofta som en lyx i tillvaron som man ska ”unna sig”, men med filosofin bakom Neostrata handlar det om en sund vana snarare än lyx.

Att ta hand om sin hud är lika naturligt som att sköta håret och ta hand om kroppen i övrigt.  Många människor upplever problem med huden som de inte får bukt med. Med hjälp av speciellt utbildade hudspecialister (hudterapeuter) som kan ge dig och din hud det den behöver, får du inte bara en fin utan också en sund hud. En ansiktsbehandling ska också vara en skön och avkopplande upplevelse.

Även hud som är ”problemfri” mår gott av att vårda huden för att bibehålla sin fina kvalitet och motverka ålderstecken.

IMG_9640

Clinic Mon

Behandlingar och priser

Neostrata Quick
45 min, 750 kr

Perfekt behandling innan festen eller för dig som önskar mycket lyster. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, brynplock, guldmask, ögonmask, serum samt dag/natt kräm.

Neostrata Klassisk 
60 min, 995 kr

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster & AHA-peeling, portömning, brynplock, mask, ögonkräm, serum samt dag eller nattkräm.

Neostrata Lyx 
90 min, 1 395 kr

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster & AHA-peeling, portömning, brynplock, ansiktsmassage, guldmask, ögonmask, ögonkräm, serum samt dag eller nattkräm.

Betalas vid första tillfället. Rekommenderas 1 till 2 veckor mellan behandlingstillfällerna.

Neostrata Ryggbehandling
60 min, 750 kr

En djuprengörande behandling med AHA-peeling och portömning på ryggen. Avslutas med djuprengörande mask och vårdande kräm.

Clinic Mon

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre - lör

Kontakt: